Vi tilbyder vores murerarbejde i Vestjylland og Midtjylland. Vi holder til i Thy men kan hurtigt komme rundt i landet med vores firmabil. Før vi går i gang med murerarbejde, sørger vi for at tage en god dialog med dig. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på det murerarbejde, du ønsker, vi skal udføre. Vi kører altid ud til dig og besigtiger opgaven.

Derved kan vi bedre vurdere opgavens omfang og få en grundig dialog med dig. Vi vægter altid kundetilfredsheden højt og ønsker at skabe de bedste bygninger og murerløsninger, som er fremtidssikret.

Se flere billeder på galleri side

Murerarbejde

Hos JK Byg laver vi alt inden for murerarbejde. Vi har mange års erfaring i branchen og sørger for at holde os opdateret på nye metoder, men bruger også gamle anerkendte murerteknikker.
Du kan bl.a. få hjælp af JK Byg til:

Facaderenovering
Med tiden kan husets facade blive nedslidt af barske vejrforhold. Ligger dit hus ved vestkysten, er især saltet fra havvandet skyld i at facademuren bliver ødelagt. Hos JK Byg har vi specialiseret os i  at renovere og skabe langtidsholdbare facader, som kan stå imod barske vind og vejr forhold. Før vi kan renovere din facade på dit hus, kigger vi altid på, hvilken stand din nuværende facade er i, hvilken facadetype du har samt gennemgår facaden for tidligere behandlinger. På baggrund af disse undersøgelser kan vi vælge et ideelt produkt til reparation af facader.

Fugeskader og revner
Der kan være flere grundt til, at dine fuger begynder at revne. Hvis ikke fuger bliver korrekt udfyldte, kan der med tiden opstå revner. Hvis fugemassen har været af en ringe kvalitet, kan det på sigt medvirke til at fugerne krakelere. Desuden har rystelser i huset stor betydning for, hvordan fugernes holdbarhed vil være. JK Byg kan hjælpe dig med at behandle dine fuger, og vi har stort kendskab til korrekt materialevalg og udførelse af renovationsopgaver.

Sætningsrevner
Der kan være flere grunde til, at huset danner sætningsrevner. Der kan opstå sætningsrevner i fundamentet, hvis der er en ujævn belastning i fundamentet, en konstruktionsfejl eller forekommer vibrationer. Oplever du problemer med sætningsrevner på dit fundament, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan være behjælpelig med et armeringssystem bestående af en fleksibel og stærk puds, som udfylder revnerne.

Klinker & Fliser

Der findes mange muligheder i forhold til nye klinker og fliser.
Er du på udkig efter nye fliser til køkkenet, kan vi hjælpe dig med mange forskellige løsninger. Du har mulighed for at få mosaikfliser, farvede fliser, eller skabe et klassisk udseende med marmor og natursten. Du kan også vælge mellem store fliser i cementlook og betonlook, som giver et minimalistisk præg til rummet.

I forhold til fliser og klinker til badeværelset kan du få mange praktiske løsninger. Flisearbejde kræver ekstra pertentlighed og der er strenge krav til vådrumsmembranen, som skal overholdes i brusenichen, i badekarret, ved håndvasken og ved rørtilslutningerne. Lad JK Byg hjælpe dig med nye fliser og klinker til badeværelset og få et badeværelse, som lever op til de nyeste krav og regler om vådrumssikring og isolering.

Badeværelse

Et nyt badeværelse eller renovering af eksisterende badeværelse, kan holde i mange år, hvis det bliver udført korrekt. Til vådrum bruger vi ofte fliser. Du kan sagtens kombinere flere materialer i et vådrum som fx vinyl og vådrumsmaling, de skal blot kunne tåle fugt.
Vælger du fliser til dit badeværelse, får du en sten med høj slidstyrke. Hvis du ønsker en overflade som er nem at holde og gøre ren, kan det være en fordel at vælge fliser med lukkede overflader.

Der gælder forskellige regler i forhold til konstruktioner og materialer i badeværelser. Badeværelset deles op i en fugtig zone og en våd zone. I den våde zone, hvor bruseren sidder, skal alle samlinger, konstruktioner og rørgennemføringer være 100 procent vandtætte.
Hos JK Byg kender vi til alle lovkravene. Vi kan hjælpe dig med renovering af badeværelse eller etablering af nyt. Sammen tager vi udgangspunkt i dine drømme og ideer i forhold til badeværelsets udseende og funktion.

Ombygning

JK Byg kan være behjælpelig med forskelligt murerarbejde i forbindelse med ombygning.
Hvis du har et hus, som er stærkt udsat for vinde og salt fra vestkysten, kan facade og maling på sigt begynde at smuldre. Skal du i forbindelse med ombygning have renovering din facade, tager vi altid et grundigt kig på, hvilke udefrakommende faktorer, som kan have påvirket murværket.
Påføringsfasen kan have været forkert, malingen kan være for tæt og overfladerne kan blive påvirket af fugt. Det vil alt sammen påvirke facaden på sigt, som formentlig vil begynde at krakelere.

Du har mulighed for at få hjælp til forskellige ombygninger hos JK Byg. Vi kan hjælpe med totalrenovering af dit hus. Vi har før hjulpet kunder med at grave ud, så vi starter med at opbygge huset fra bunden af. I forbindelse med ombygning, har vi gode faste samarbejdspartnere som elektrikere, VVS’er og tømrer.

Lad os hjælpe dig med ombygning af:

  • Badeværelse
  • Facaderenovering – reparation og pudsning af ydrevægge
  • Opsætning af fliser på vægge og lægning af gulvklinker
  • Udførelse af murværk (fuldmur og skalmur)
  • Støbning af fundament, sokkel og terrændæk
Nybygning

JK Byg kan være behjælpelig med flere forskellige opgaver inden for nybygning. Hvis opgaven kræver gode samarbejdspartnere, trækker vi gerne på vores netværk af fagligt dygtige håndværkere. Vi kan bl.a. hjælpe med at opføre ny skalmur i forskellige typer sten – alt efter dine ønsker. Vi kan også mure garage eller skur, som passer til resten af husets udseende.

Ingen opgave er for lille eller stor, og vi kan også fungere som halventreprenør på et større byggeprojekt. Før vi går i gang med nybygning, tager vi ud til dig og snakker projektet igennem. Derved har vi de bedste forudsætninger for at lave et personligt tilbud til dig.
Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller give os et opkald. Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning og faglig sparring.